Informuojame, jog šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Daugiau apie slapukus skaitykite čia. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
x
logo

Nauji butai Vilniuje Naujamiestyje

Tai naujas gyvenamųjų namų kompleksas, atitinkantis šiuolaikinio žmogaus poreikius. Čia harmoningai persipina jaukus gyvenimas žalumos prieglobstyje ir poreikis jausti miesto pulsuojantį ritmą.

Rasti butą Mėnesio pasiūlymai

Pranešimas dėl slapukų

Siekiant pagerinti Jūsų naršymo kokybę, vidinės statistikos bei tiesioginės rinkodaros tikslu šioje svetainėje yra naudojami slapukai („cookies“), kuriuos Jūs galite bet kada išjungti.

PRIVATUMO POLITIKA

www.naujamiescioaleja.lt interneto svetainė (toliau – Svetainė) priklauso UAB „PPI Group” (toliau – Įmonė).

SLAPUKŲ (COOKIES) NAUDOJIMAS

Siekiant pagerinti Jūsų naršymo kokybę, vidinės statistikos bei tiesioginės rinkodaros tikslu Svetainėje yra naudojami Slapukai (angl. cookies). Slapukai – tai mažos rinkmenos, siunčiamos į Jūsų interneto naršyklę ir saugomos įrenginio atmintyje. Slapukai įrašomi į įrenginį pirmą kartą apsilankius Svetainėje ir vėliau naudojami to paties įrenginio identifikavimui, taip palengvindami Jūsų prieigą prie Svetainės bei joje pateikiamos informacijos.

Svetainėje yra naudojami „Google“ analizės bei skaitmeninės rinkodaros sistemų įrankiai („Google Analytics“, „Google AdWords“), kurie renka ir perduoda informaciją apie Jūsų prisijungimo IP adresą, apsilankymo laiką, trukmę, peržiūrėtus puslapius bei atliekamus veiksmus (pavyzdžiui, mygtukų paspaudimus ar formų patvirtinimus). Ši informacija yra saugoma „Google“ JAV esančiuose serveriuose ir vėliau naudojama Svetainės naudojimo ataskaitoms bei suasmenintiems skaitmeninės rinkodaros sprendimams, asmeniškai neidentifikuojant atskirų lankytojų.

Naudodamiesi Svetaine, Jūs sutinkate su šiomis slapukų naudojimo taisyklėmis.

Jeigu NESUTINKATE, kad į Jūsų įrenginį būtų įrašomi slapukai, galite pakeisti savo interneto naršyklės nustatymus ir išjungti visus slapukus arba įjungti / išjungti juos po vieną. Atkreipiame dėmesį, kad kai kuriais atvejais tai gali sulėtinti Jūsų naršymo spartą, apriboti tam tikrų Svetainės funkcijų veikimą arba blokuoti prieigą prie Svetainės.

SVETAINĖJE NAUJAMIESCIOALEJA.LT NAUDOJAMI SLAPUKAI

 

SLAPUKO PAVADINIMAS SLAPUKO APRAŠYMAS SLAPUKO GALIOJIMO LAIKAS SLAPUKAS NESAUGOMAS, JEIGU NESUTINKATE
_ga „Google Analytics“ statistikos sistemos dalis, saugo informaciją apie lankytojo lankomas svetainės dalis, kiek kartų apsilankoma svetainėje, kokia apsilankymo trukmė, naršyklės informacija ir t.t. 2 metai Taip
_gid 24 valandos Taip
_gat_UA-62992207-1 1 minutė Taip
qtrans_front_language Užtikrina daugiakalbystės funkcionalumą 31 diena Ne
EU_COOKIE_LAW_CONSENT Sutikimas su slapukų politika 31 diena Ne

ASMENINĖS INFORMACIJOS NAUDOJIMAS

Įmonė saugo ir naudoja visą Jūsų Svetainėje paskelbtą asmeninę informaciją laikantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo nustatytų reikalavimų bei kitų Lietuvos Respublikos teisės aktų, reglamentuojančių šių duomenų tvarkymą bei apsaugą.

Įmonė gali rinkti ir panaudoti Jūsų asmens duomenis (pavyzdžiui, vardą, pavardę, telefono numerį, elektroninio pašto adresą bei kitą Svetainės registracijos formose nurodytą informaciją) savo paslaugų teikimui, vidinių ataskaitų bei tiesioginės rinkodaros tikslais. Kai kurie Jūsų asmens duomenys gali būti naudojami siekiant geriau pritaikyti Svetainės turinį Jūsų poreikiams. Naudodama Jūsų asmens duomenis, Įmonė turi teisę juos pateikti trečiosioms šalims tik konkrečios paslaugos teikimo tikslu. Įmonė neatskleidžia trečiosioms šalims Jūsų asmens duomenų jokiais kitais atvejais, prieš tai negavusi išankstinio Jūsų sutikimo, išskyrus Lietuvos Respublikos teisės aktuose nustatytus atvejus.

Įmonė neatsako už Jūsų asmens duomenų tvarkymą tretiesiems asmenims priklausančiose interneto svetainėse, taip pat ir tais atvejais, kai į jas Jūs patenkate per Svetainėje pateiktas nuorodas. Rekomenduojame atskirai susipažinti su kiekvienos ne mums priklausančios Jūsų aplankytos svetainės privatumo sąlygomis.

Asmeniniai duomenys yra saugomi nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo ir neleistino naudojimo. Jūs turite teisę žinoti, kaip panaudojama Jūsų asmeninė informacija. Jeigu ši informacija yra klaidinga, nebaigta ar netinkama, prašome pranešti apie tai Įmonės kontaktų puslapyje nurodytais duomenimis. Jūs turite teisę bet kuriuo metu pareikalauti, kad Įmonė ištaisytų ar sunaikintų Jūsų pateiktus asmens duomenis arba sustabdytų tokių duomenų naudojimą.

Jūsų asmens duomenys saugomi pagal Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymą (Žin., 1996, Nr. 63-1479; 2008, Nr. 22-804). Jūsų teises taip pat gina Lietuvos Respublikos Vartotojų teisių apsaugos įstatymas (Žin., 1994, Nr. 94-1833; 2007, Nr. 12-488).

ATSAKOMYBĖS RIBOJIMAS

Įmonė stengiasi, kad Svetainėje pateikiama informacija būtų atnaujinta, aktuali, tiksli ir išsami, tačiau negarantuoja visiško informacijos tikslumo bei naudingumo. Įmonė neatsako už bet kokius veiksmus, kuriuos galėjo įtakoti Svetainėje pateikta informacija, ar tų veiksmų padarinius.

Svetainės turinyje gali būti techninių netikslumų ar rašybos klaidų. Apie pastebėtas klaidas ar netikslumus prašome pranešti Įmonės kontaktų puslapyje nurodytais duomenimis.

Svetainės turinys gali būti pakeistas, pataisytas ar papildytas bet kuriuo metu. Interneto paieškos sistemos nepateikia atnaujintos informacijos realiu laiku ir Įmonė neatsako už paieškos sistemų rezultatuose pateiktos informacijos tikslumą ir teisingumą Jūsų paieškos metu.

Įmonė negarantuoja, kad Svetainė veiks nenutrūkstamai ir kad Svetainės turinys bus nuolatos prieinamas.

Jūs suprantate ir sutinkate, kad naudodamiesi Svetaine ar bet kokia joje pateikta informacija prisiimate asmeninę atsakomybę ir riziką. Jūs visada privalote patys imtis deramų saugumo priemonių ir tik Jūs atsakote už galimą žalą, padarytą Jūsų sveikatai, kompiuterinei įrangai ar joje saugomai informacijai.

 

Susisiekite

Pardavimų skyrius.
Pardavimų skyrius.
+370 685 83 113
pardavimai@ppigroup.lt

VIETA MIESTE

Čia harmoningai persipina jaukus gyvenimas žalumos prieglobstyje ir poreikis jausti miesto pulsuojantį ritmą. Galėsite džiaugtis aktyvaus poilsio malonumais savo namo kieme, vakarais mėgautis maloniais pasivaikščiojimais alėjoje.

Žiūrėti žemėlapyje
Registracija į atvirų durų dienas

Atgal

PLOTAS

Nuo
35 40 45 50 55 60 65 70  m²
Iki
35 40 45 50 55 60 65 70  m²

KAMBARIAI

Nuo
2 3 4
Iki
2 3 4
Išsaugoti

BUTAI

Žemiau pateikiami laisvų butų duomenys.

Namas 1 2 3
Filtruoti
Kambarių skaičius>
Plotas
Kaina
C9-8
1
27.99 m²
€ 67000

Būsena: Laisvas

Buto numeris: C9-8

Kambarių skaičius: 1

Kryptis: Šiaurė - Rytai

Balkonų skaičius: 1

Svetainės plotas: 21.24 m²

Miegamojo plotas:  m²

Vonios plotas: 5.24 m²

Holo plotas: 1.6 m²

Balkonų plotai: 5.88 m²

3d flat
floor plan
logo